Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Εκπομπή '' Στον τόπο που γεννήθηκα''

Η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα”, αποτελεί μια αφιερωματική εβδομαδιαία εκπομπή. Παρουσιάζει κωμοπόλεις και χωριά της ελληνικής υπαίθρου. Η εκπομπή προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση κάθε Κυριακή στις 12 από τον τηλεοπτικό σταθμό 4Ε. Την ίδια ώρα η προβολή της γίνεται και παγκόσμια μέσω δορυφόρου αλλά και μέσω ίντερνετ (livestreaming).
Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να κερδίσει... τόσο το τηλεοπτικό κοινό εντός Ελλάδας όσο και τους Έλληνες τηλεθεατές από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Οικουμένης όπου παρακολουθείται.
Αποτελεί μια πολύ καλά οργανωμένη παραγωγή που το τελικό της αποτέλεσμα στον τηλεοπτικό δέκτη είναι άρτιο και ικανοποιεί ακόμη και το πιο απαιτητικό κοινό.

Η εκπομπή «στον τόπο που γεννήθηκα» έχει συνεχώς ανοδική πορεία. Έκλεισε ήδη την πρώτη της σεζόν με απόλυτη επιτυχία και από τη νέα σεζόν μπαίνει ξανά δυναμικά στο τηλεοπτικό τοπίο.
Στους 3 μόλις μήνες ζωής της κατάφερε να κερδίσει μεγάλο μερίδιο από την «τηλεοπτική πίτα». Με ιδέες που ήδη δίνουν την ευκαιρία σε πολλούς να την αντιγράφουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου